Afectacions de trànsit Festa Major 2018

Dimecres, 1 d'agost de 2018 a les 00:00

2, 3, 4 i 5 d’agost

Un any mes, i amb motiu dels actes programats de la Festa Major es preveuen les afectacions a la mobilitat següents:

FIRA D’ATRACCIONS

A les 08.00 hores del dia 30 de juliol quedarà tallada la zona de la fira d’atraccions i no estarà permés estacionar, al carrer Mil·lenari de Catalunya, entre c. Berguedà i c. Moianès, i romandrà tancada fins a finalitzar els actes de la Festa Major.

CARRER BANYS

A les 17.30 hores del dia 5 d’agost es tallarà el trànsit al carrer Banys, entre carrer Vinyals i carrer Ramon Pascual, amb motiu de la IV Desfilada de Mascotes.

PLAÇA SANTA ISABEL

A les 21.00 hores del dia 3 d’agost, es tallarà el trànsit al carrer Banys, entre carretera de Ametlla i el carrer Figueral, amb motiu del Cinema a la fresca.

A les 21.00 hores del dia 4 d’agost, es tallarà el trànsit al carrer Banys, entre carretera de Ametlla i el carrer Figueral, amb motiu del Jam Session+ Karaoke.

A les 18.00 hores del dia 5 d’agost, es tallarà el trànsit al carrer Banys, entre carretera de Ametlla i el carrer Figueral, amb motiu del V Campionat Mundial de Beure Orxata

CARRER CASTELL

A les 17.00 hores del dia 4 d’agost es tallarà el trànsit al carrer Castell, amb motiu de La casa del Silenci – Escape Room.

El PASSEIG

Entre pl. Silenci i c. Ramon Pascual

A les 15.00 hores del dia 3 d’agost es tallarà el Passeig, entre plaça Silenci i carrer Ramon Pascual, amb motiu d’activitats familiars, i la 2a Nit Golfa.

A les 17.00 hores del dia 4 d’agost es tallarà el Passeig, entre plaça Silenci i carrer Ramon Pascual, amb motiu d’activitats familiars.

Entre c. Ametlla i av. Onze Setembre

A les 19.00 hores del dia 5 d’agost es  tallarà el Passeig, entre el carrer Ametlla i avinguda Onze Setembre, amb motiu de Concert-Vermut amb La Principal de Llobregat.

PLAÇA ANNA RAVELL

A les 23.00 hores del dia 1 d’agost es tancarà l’accés a l’aparcament de la plaça Anna Ravell (pista núm.1), i romandrà tancat fins a finalitzar els actes de Festa Major.

CARRER DEL BOSC

A les 8.00 hores del dia 3 d’agost es tallarà el carrer del Bosc i no estarà permés estacionar, entre el carrer Guinardó i el Passeig, amb motiu d’activitats d’aigua.

PLAÇA DOCTOR VICH

A les 16.00 hores del dia 2 d’agost  es tallarà al trànsit i no estarà permès estacionar a  la plaça Doctor Vich i romandrà tancada fins a finalitzar els actes de la Festa Major.

CARRER ROSSELLÓ

A les 8.00 hores del dia 5 d’agost es tallarà el carrer del Rosselló i no estarà permés estacionar, entre el carrer Guinardó i el Passeig, amb motiu del Tobogan Aquàtic Urbà

PASSEIG DELS TIL·LERS

A les 16.00 hores del dia 4 d’agost es tallarà el trànsit i no estarà permès l’estacionament al passeig dels Til·lers, entre el carrer Cardedeu fins a la plaça de l’Església, amb motiu de l’escalada al campanar.

NOSTRA SENYORA DE LA SALUT

A les 16.00 hores del dia 2 d’agost no estarà permès l’estacionament, i s’anirà  restringuint l’accés fins a finalitzar els actes de Festa Major

ESPAI NITS A LA DOMA

A es 21.00 hores, els dies 2, 3, i 4 d’agost es tallarà la circulació i no estarà permès l’estacionament al carrer Maduixers i avinguda Sant Esteve, amb motiu dels concerts

A les 14 h del dia 2 d’agost es tallarà la circulació als  carrers: Ebenisteria, Artesans i passeig Congost.

CORREFOC

Correfoc infantil

A les 21.15 hores del dia 2 d’agost es realitzaran talls puntuals de trànsit i es tancarà parcialment la circulació, durant el recorregut dels carrers afectats.

A les 17.00 hores no estarà permès estacionar al carrer pg. Doctor Vich i c. Nostra Senyora de la Salut

Recorregut: Sortida pl. l’Església, pg. Dr. Vich, c. Nostra Senyora de la Salut, c. Figueral, c. Banys i arribada pl. Can Dachs.

Correfoc

A les 17.00 hores del dia 3 d’agost no estarà permés estacionar als carrers següents:

Passeig Til·lers (tram entre Cardedeu i Ronda del Carril), Ronda del Carril (entre pg. Til·lers i c. Ignasi Sala), c. Figueral (tram entre c. Banys i pgte. Anselm Clavé), c. Pere Fuster (tram entre pgte. Anselm Clavé i c. Sant Francesc), c. Sant Francesc (entre c. Pere Fuster i c. Doma) i pl. Doctor Montal.

A les 21.15 hores es realitzaran talls puntuals de trànsit i es tancarà parcialment la circulació, durant el recorregut dels carrers afectats:

Recorregut: Plaça Dr. Vich, plaça de les Oliveres, passeig dels Til·lers (tram des del carrer Cardedeu fins a  Ronda Carril), ronda del Carril (tram entre Ps Til·lers i Ignasi Sala), c. Figueral (tram entre Banys i Sant Francesc), pgte. Anselm Clavé, c. Pere Fuster (tram entre pgte. Anselm Clavé i c. Sant Francesc), c. Sant Francesc (tram entre c. Pere Fuster i c. Doma) i pl. Dr. Montal.

CERCAVILA DE FOC

A les 21.00 hores del dia 4 d’agost  es realitzaran talls puntuals de trànsit i es tancarà parcialment la circulació, durant el recorregut dels carrers afectats:

Recorregut: Passeig, c. Figueral, c. Banys i pl. Can Dachs.

BICICLETADA  POPULAR

A  les 19.00 hores del dia 4 d’agost es realitzaran talls puntuals al llarg del recorregut, que afectarà els carrers següents:

Plaça del Silenci, Passeig, plaça de Narcisa Freixa, N152z (REAGRUPAMENT),  N152z (carril bici), carrer Barcelona, carrer Vulcà, avinguda Generalitat, carrer Can Terrés, passatge Vil·la romana, carretera Nova (carril bici), carrer Satèl·lits, carretera Ametlla (REAGRUPAMENT), carretera Nova (carril bici), parc del pont de la Doma (camí dels Horts), avinguda de l’Avi Musquera (REAGRUPAMENT), passeig Congost, carrer Can Noguera, carrer de la Rasa, carrer Camp Cirés, carrer Calàbria (REAGRUPAMENT), carrer Torrent de la Cova, carrer Cardedeu, plaça de les Oliveres, passeig dels Til·lers, ronda del Carril, carrer Castell, i plaça del Silenci.

CURSA POPULAR

A les 20.30 hores del dia 4 d’agost es realitzaran talls puntuals de trànsit durant el recorregut de la cursa de Festa Major, que afectarà els carrers següents:

Sortida: Mil·lenari de Catalunya (pista núm. 2), avinguda Jacint Verdaguer, plaça Narcisa Freixas, Bosc de Malhivern, Passeig, plaça Narcisa Freixas, avinguda Jacint Verdaguer i  arribada al carrer Mil·lenari de Catalunya (pista núm. 2).

Darrera actualització: 30.04.2019 | 18:21